Ретроградна Венера през 2015 г. крие огромни опасности в любовта (ВИДЕО)

0
297

Ретроградна Венера е друг астрологичен феномен, с който сме длъжни да се съобразяваме, ако искаме да бъдем доволни и щастливи

След ретроградният Меркурий, който приключи на 11 юни 2015 г., от 25 юли до 6 септември 2015 г. не трябва да се жените – нито да сключвате граждански, нито църковен брак, коментира астрологът Хули Леонис.

Веднъж на всеки 2 години Венера навлиза в ретроград за 40 дена и тогава хората не трябва да се женят.

Ако не искате вашата връзка – брак да приключи лошо с много проблеми и тежки финансово-емоционални проблеми, можете да се венчаете по време на ретроградна Венера.

Брак, сключен по време на ретроградна Венера  няма да се разпадне непосредствено след като бъдат подписани всички документи, но той ще приключи до няколко години с развод и с тежки последствия за партньорите.



venera
Ако сключите брак по време на ретроградна Венера, ще се разведете с тежки последствия

Съветът на астролога Хули Леонис е да смените датите за брак – до 25 юли и след 6 септември. През август 2015 г. не се женете.

Друг негативен аспект на ретроградната Венера е когато човек се е родил в такъв период.

Такива хора не могат да бъдат щастливи в любовта, защото те не знаят какво е любов и дори да получават от околните в големи дози, на тях това им се струва малко.

Често такива хора не могат да изразяват своите чувства и така да покажат на някой, че го харесват.

Какво е любов?

Както сам Хули Леонис обясни, любовта на 21 век не е онази любов от 19 и 20 век, за която са изписани толкова произведения и поезии.

venera-retrograd
Ретроградна Венера – движи се в обратна посока от нормалната

Любовта на 21 век в световен мащаб е насочена към материалната част – физическото привличане и задоволяване само на физическите страсти. Това го виждаме ясно от филмите и от различните предавания.

Физическата любов всъщност е страст и привличане. Истинската любов е енергия, която се поражда като удовлетворение от това, което човек прави. Положителна енергия към околните.

Едно от измеренията на тази позитивна енергия, наречена любов е нейното физическо измерение, но не физическото измерение е водещият мотив.

В астрологията любовта се свързва със знака на Лъва.

Любовта е свързана със сърцето – ако сърдечната чакра не е отворена, поради ред  причини, като проблеми с родители, несполучливи предишни връзки и други, човек започва да се затваря все повече в себе си. Става безкраен егоист.

Човек с отворена сърдечна чакра започва да твори. Творчеството е вторият аспект на любовта.

Не става въпрос за рисуване или танцуване, а за влагане на позитивно отношение във всичко, с което се занимаваме, без значение дали е свързано с някакво изкуство или не.

Най-висшето проявление на творчество са децата.

Четвъртият аспект на любовта е егото. Това е най-сложният за разбиране момент, но е факт, че ако човек не може да обича себе си, той не може да обича и другите.

Егото представлява способността да се бориш, да отстояваш, да изградиш свои параметри на личността и своята същност.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.