Ивана хвърли бомбата с истината за известна диета: Не я правете, щях да умра от нея!

2
449

Ивана разкри най-големия си кошмар, когато припаднала на сцената и едва не умряла от тази диета

Певицата на народа Ивана окончателно се отказа от различните диети и режими за отслабване, след като едва не умря от една от най-популярните такива, а именно диетата на Аткинс.

При нея основното е, че в продължение на седмици и месеци трябва да се консумира само и единствено месо и зеленчуци – нищо друго. Това гарантира скоростно сваляне на килограми, но, както се оказа при Ивана, за сметка на здравето.

Ивана
Ивана алармира за вредата от диетата на Аткинс

„Още повече си разбих бъбреците от диетата на Аткинс, нищо друго не постигнах. В мига, в който се върнете към нормалното хранене, защото не може вечно да сте на месо и зеленчуци, теглото се връща ударно. Щях да го приема някак, ако не бях увредила обаче здравето си“, разкрива Ивана, която едва не предала Богу дух.

Кошмарът се случил, когато една вечер тя припаднала директно по време на участие, а управителите на заведението извикали Спешна помощ. Когато била прегледана в болницата и лекарите разбрали на какво се е подложила сама и то седмици наред, твърдо й заявили, че е можело не само да колабира, но и да умре.



„Оттогава да не чуя за подобни „магически“ диети и режими на този или онзи. Хората са твърде различни и нещо, което действа при един, е страшно противопоказно за друг. Затова и лекарите винаги предупреждават, че каквато и диета да започнете, първо трябва да се прегледате и да се консултирате със специалист“, съветва Ивана, която здраво се напатила от диетата на Аткинс.

Днес тя твърди, че вече е над нещата и е приела себе си и теглото си – дори и да е повече от нормалното за колежките й и нашумелите плеймейтки, Ивана няма амбиции за модния подуим. Тя обаче има глас и точно този глас обичат хората – не моделските й мерки и килограми.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. И тази диета и диетата на Дюкан са аналогични.Аз се сдобих с подагра, а моя приятелка стигна до хемодиализа…Няма полезна диета, истината е добре планирано здравословно хранене като начин на живот…

  2. От опит знам-напълно разнообразна храна,в малки количества но често.Ако искаме да отслабнем трайно и здравословно,трябва да се храним и то разнообразно.Изключваме само вредните храни:СОЛ,БЯЛА ЗАХАР и БЯЛО БРАШНО и всичко останало си ядем умерено.Това е моята формула+движение:))))))

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.