Числата 1, 2, 3 и 4 влияят на любовта и на късмета на всяка една зодия

0
753

Астрологията е числова наука. Всяко число кореспондира и носи послание към всяка една зодия. Зодиите са  подвластни на планетите и на числата

числата
Числата и зодиите са тясно свързани

В астрологията всяко число има свой закодиран смисъл.

Затова различните хора, родени на една и съща дата, в една и съща година, но в различен час, носят своите характерни особености. Те се различават помежду си. Ще ви представим всяко едно число, което носи положителен заряд, късмет, щастие и любов за всяка зодия, разкри БЛИЦ.

1 е знакът на Слънцето. Слънцето е звездата, под влиянието на която се намира най-царствения знак от зодиака. Представителите на зодия Лъв. То винаги се свързва с новото, поставянето на добри начинания, старт на успеха и късмета.

Лъвовете обаче трябва да се пазят изключително много от числото 2, тъй като то ще им влияе зле както в личния, така и в бизнес живота им.



2 е знакът на Луната. Луната е водачът на представителите на зодия Рак. Тя им предоставя тази мистика, чувството за алтернатива и сигурност, обещания за любов.

Всички числа и номера, в които се повтаря цифрата 2 носят късмет на Раците, но те трябва да се предпазват от 1-ците.

Друго число, което има положителен принос за този знак от зодиака, е цифрата 7. Затова комбинацията от 2 и 7 носи много голям позитивен заряд за Рака.

3 е знакът на Марс. Това число е ръководното за знаците Овен и Скорпион. За да имат късмет и успехи в личен план и в бизнес сферата, тези представители трябва да залагат на цифри, комбинации от числа или номера, в които преобладава тройката.

Добре е те да закодират добрия късмет под формата на личен амулет, в който да фигурира цифрата 3, като медальон или висулка.

4 е знакът на Меркурий. Четворките са водещо число за представителите на зодия Дева и Близнаци.

Особено голям късмет и успехи привлича за хората, занимаващи се с търговия, журналистика, писане на поезия или проза. За хората с водещо число 4 е важно да се възползват от положителната енергия и на числото 13, защото сборът от неговите цифри 1 + 3 = 4.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.