Числата 5, 6, 7, 8 и 9 влияят на любовта и на късмета на всяка една зодия

0
847

Астрологията е една числова наука. Всяко число носи послание към всяка зодия. Зодиите са  подвластни на планетите и на числата

Всяка зодия има своя управляваща планета и число на късмета
Всяка зодия има своя управляваща планета и число на късмета

Числата 1, 2, 3 и 4 също имат отношение към зодиите. Към техния късмет, шанс, любов и добри възможности за реализация.

5 е знакът на Юпитер. Подвластни на силата на петиците са представителите на зодия Стрелец. Тази цифра влияе по изключително позитивен начин на комуникирането с различни хора.

За да привличат още повече положителна енергия към себе си, Стрелците е желателно да си имат амулет под формата на звезда, която си има пет лъча.

6 е знакът на Венера. Планетата, която се свързва с любовта, прави подвластни представителите на зодия Телец и Везни. Те винаги попадат на активности, които им доставят истинско удоволствие както в личен план, като хоби, така и в професионален план.



Тук удачна е комбинацията на числата, в които има 6 с тези, в които се открива 9-та, тъй като тя представлява обърната наобратно шестица.

7 е знакът на Сатурн. Това число е благодатно за хората от зодия Козирог. Представителите на тази зодия са достатъчно самостоятелни, те са амбициозни и се справят с всякакви препятствия.

Цифрата седем носи и малко мистичен заряд, затова често се смята, че Козирозите имат свръхестествени способности.

8 е знакът на Уран. Това е щастливата цифра на зодия Водолей.

Осмицата се състои от две еднакви частици, пък и по подобен начин се бележи знакът за безкрайността. Астролозите казват, че представителите на този зодиакален знак приемат енергия от по-високо енергийно поле.

9 е знакът на Нептун. Тази цифра символизира приключването на някакъв етап или процес, това е символът на зрелостта и прозрението.

Девятката дава сили и увереност на представителите на зодия Риби. За да привлече към себе си любовта обаче, Рибата трябва да направи комбинация с 6. Числото, за което споменахме, че е подвластно на планетата на любовта Венера.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.