Седмичен хороскоп за 22-28 Юни 2015 г. – 1 част

0
456

Вашият седмичен хороскоп за 22-28 Юни 2015г. Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп бурни дни се задават на хоризонта. Седмицата ще започне изключително приятно, предоставяйки ви възможността да се насладите на приятни занимания и предани почитатели. Към сряда обаче, очаквайте нещата рязко да променят курса си. Възможно е да попаднете насред неприятни разговори и пререкания с близки и познати. През тази, както и следващите няколко седмици, ще ви се наложи да балансирате по тънък лед.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Независимо от желанието и нуждата на представителите на знака Телец да отделят известно време на себе си, през идната седмица, те не бива да забравят, че околните не са способни да четат мислите им. Ако искате близките ви да се съобразят с нуждите и желанията ви, трябва да ги уведомите относно решенията си.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп е време здраво да стъпите на краката си и да се захванете сериозно за работа. Всичките ви брилянтни идеи ще си останат неосъществени, ако не започнете да работите по тях рано или късно. Следващите няколко дни ще ви предоставят перфектната възможност за това.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) За представителите на зодия Рак, тази седмица представлява идеалния момент да изскочат напълно от черупката си. Дайте воля на креативния си потенциал и пред вас ще се открият нови хоризонти. Ако изиграете картите си правилно, ви очаква възможност за големи успехи на бизнес фронта.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Лъвовете ги очакват сравнително напрегнати дни. Пред вас ще се изправят редица пречки, приели формата както на познати, така и на непознати лица. Ще се окажете поставени под интензивно напрежение и способността ви да се контролирате ще бъде изпробвана не веднъж. Не се поддавайте на раздразнението си.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп е възможно да се сблъскате с неочаквани пречки на професионалния фронт. Не се притеснявайте да се изправите лице в лице с непродуктивни колеги, особено ако те застрашават общия успех. Да, може това да навреди на личните ви отношения с дадени човек, но определено няма да причини края на света.

Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.