Рецептата за еликсира на Ани Цолова против задържане на вода в тялото

0
852

Ани Цолова пие тази чудна напитка от няколко месеца и признава, че ефектът от нея е страхотен

Водещата Ани Цолова не само отслабна значително отпреди няколко години, но откри своята малка природна тайна, която не й позволява да задържа вода в организма си. Всички знаем, че в жегите, особено жените задържат вода, което подува крайниците до неузнаваемост и ни кара да се чувстваме напълнели.

Затова сега ви разкриваме рецептата на Ани Цолова за чудната и чисто природна напитка, която тя си приготвя всеки ден, преди работа. Като се има предвид в колко часа става тя за сутрешния блок и въпреки това успява да изпие еликсира си, значи за никого от нас няма да бъде проблем да правим същото – стига да искаме, разбира се.

Ани Цолова
Ани Цолова пие тази напитка от няколко месеца и е страшно доволна

Рецептата на Ани Цолова е много простичка и лесна. Трябва ни само половин литър вода – студена, един голям лимон и връзка магданоз.

Първо пасираме добре магданоза, след което изцеждаме и сока от лимона. Поставяме ги във водата и добре разбъркваме – така, че да се получи един наистина невероятно полезен и много вкусен фреш – по модерно му казваме смути.



За тези, които не обичат вкуса на магданоза ще кажем, че просто трябва да опитат. Защото в комбинация с водата и лимона, магданозът не само е чудно приятен, но дори притъпява киселия вкус на лимона и премахва гадното усещане в зъбите след пиене на лимонов сок.

Най-хубавото обаче е, че когато всеки ден пием от тази напитка като Ани Цолова, излишната вода в тялото ни се премахва като с вълшебна пръчица. И това не е реклама на водещата, а факт. Природата си знае най-добре, а нейните чудеса върху здравето и организма ни са известни от векове.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.