Германец смая света със своя бездънен стомах

0
344

Хайц Астхоф поглъща повече от 12 000 калории дневно

Германец остави света без думи със своя бездънен стомах.

Неслучайно германецът Хайц Астхоф носи прякорът „Човекът с бездънен стомах”. Негови приятели издават, че той е в състояние да погълне близо 12 хиляди калории, без да добави нито грам към теглото си.

Хайц Астхоф разказва, че се „сдобил” със своя бездънен стомах преди малко повече от две десетилетия, когато съпругата му се споминала внезапно.

Очевидно в опита си да удави мъката, Хайц изпитвал вълчи глад, който може да бъде сравнен с този на литературния герой Гаргантюа от поредицата „Гаргантюа и Пантагрюел” на Франсоа Рабле.



Подобно на литературния герой, германецът много трудно успява да задоволи вълчия си апетит. Той поглъща повече от един килограм хляб дневно гарниран с обилно количество майонеза, 2 кг. картофи и 20 стека.
На всичкото отгоре германецът с бездънен стомах, който очевидно не се нахранва лесно, изпушва и по две кутии цигари на ден.

Най-странното в случая е, че за разлика от останалите си колеги, личният му лекар го съветва в никакъв случай да не спира с пушенето, тъй като в противен случай рискува гладът му да се превърне в неутолим.
Хайц Астхоф се шегува със себе си, твърдейки, че вероятно стомахът му прилича на мината, в която се е трудил близо четири десетилетия и го определя като бездънен и черен, пише БГНЕС.

Хайнц Астхоф поглъща повече от 12 000 калории дневно
Хайнц Астхоф поглъща повече от 12 000 калории дневно

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.