Няма никаква смърт: Има само живот след живота

0
1121

Темите за живота и смъртта вълнуват всеки човек. Лекар с огромен опит и много пациенти обяснява, че има живот след живота

jivot-jivota
Има живот след този живот

Д-р Реймънд Мууди е американски лекар, който работел в отделението по реанимация.

Там настаняват пациентите в най-критично състояние, за които има две възможности – ако се закрепят, местят ги в друго отделение. Ако не могат – изпращат ги в моргата.

Точно в отделението по реанимация д-р Реймънд Мууди многократно се сблъскал с феномена клинична смърт.

Негови пациенти са отивали на другия свят, а после са се връщали, обогатени със знания и впечатления, както и с идеи за нови начинания.



Няма човек, който да е преминал границата между нашия живот, да се е върнал към вечния живот, а след това отново да е бил върнат при нас и да не е променил своето отношение към заобикалящия ни свят.

Книгата на д-р Реймънд Мууди „Life after Life“ – „Живот след живота“ е преведена на български език. Всеки, който проявява интерес към тази любопитна материя, може да я купи в книжарницата или да я вземе от библиотеката.

В нея ще прочетете разказите на хора, които са били в състояние на клинична смърт.

Ще научите разказите и на самия д-р  Реймънд Мууди.

jivot-jivota
Живот след живота – книгата на д-р Реймънд Мууди

Не са случайни тези уникални, макар и понякога доста болезнени физически, възможности хората да прескачат от живота в другия живот. А после да се върнат при нас и да споделят своите срещи и други преживявания.

Те имат две основни задачи.

Първо – да покажат на живите, че животът продължава и след края на физическия ни живот. Има живот след живота.

Второ – да се замислим как точно живеем.

Не е възможно да се даде една генерална оценка за това дали ние хората водим правилен или неправилен живот. Но всеки от нас може да се замисли дали неговото съществувание е пълноценно и максимално ползотворно. Или хабим своята енергия, усилия и време в несъществени занимания като съзнателно или несъзнателно сме загърбили важните неща в живота.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.