Принцеса Даяна: Не можем да я забравим на 1 юли

0
389

Днес в интернет има изключително много снимки на принцеса Даяна и това не е случайно, защото на днешния ден тя просто не може да бъде забравена

В деня на Светите Козма и Дамян, на 1 юли преди 54 години се ражда малката Даяна Спенсър, която искала да стане балерина или принцеса.

Да, тя наистина се научила да свири на пиано и да танцува балет, но стана и принцеса.

Е, нейната съдба не беше като на щастливите принцеси от приказките, но въпреки това името и личността на принцеса Даяна останаха в историята на света, защото тя е една модерна принцеса.

Зад крехката и кротка външност, облечена по последна мода и украсена с най-скъпи бижута, се крие една истинска бунтарка, която се опита да промени света и да го направи едно много по-добро място за живеене на обикновените хора.



diana
Незабравимата принцеса Даяна

Точно тези обикновени хора, които боготворяха принцеса Даяна докато беше жива, продължават да качват нейни снимки в интернет и така пазят спомена за нея съвсем жив.

Красивата принцеса Даяна с фигура като на топ модел, прекрасната майка, обичаната аристократка, борецът против противопехотните мини и войните, благодетелят и патрон на десетки благотворителни организации по линия на Червения кръст, за лечение на болни от СПИН, за бедстващите в Африка и какво ли още не – всичко това е принцеса Даяна.

diana
За милиони принцеса Даяна е все още жива
diana
Те й честитят рождения ден с най-искрени чувства

Коя друга жена по света, с изключение на Пресвета Богородица,  може да се радва на такава световна любов години, след като не е между нас във физическа форма???

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.