Венета Харизанова се изложи насред центъра на София

0
419

Венета Харизанова вдигна скандал до небесата

Изглежда, че Венета Харизанова съвсем се е самозабравила и се изложи насред центъра на София.

Очевидци на случилото се разкриват, че Венета Харизанова вдигнала луд скандал в един от луксозните столични ресторанти, заплашвайки управата с мутри.
В причина за грозната случка се превърнало кучето на моделката, тъй като тя била категорична, че иска да влезе заедно с него, макар това да не се понравило на хората наоколо, които се хранели.

Венета Харизанова вдигна скандал до небесата
Венета Харизанова вдигна скандал до небесата

Венета Харизанова многократно подчертала коя е, както и с това, че разполага с огромни възможности и е необходимо да звънне само на един номер и да създаде проблеми на управата на заведението.
Моделката била възмутена, че по цял свят е разрешено човек да влезе заедно с кучето си не само в заведение, а и в болница, само в България това се смята едва ли не за престъпление.

Венета Харизанова отправила заплахи към собствениците на луксозния ресторант като посочила, че заради пренебрежителното отношение на персонала към нея, ще им се случи „кофти” случка.
Макар самозабравилият се модел да вдигнала чутовен скандал, персоналът на заведението останал непреклонен и не й позволил да влезе заедно с кучето си, пише pik.bg.
За съжаление напоследък все по-често се убеждаваме, че това е лицето на българския елит – нагли, надути и безпардонни личности, които непрестанно напомнят кои са.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.