Седмичен хороскоп за 05-11 Юли 2015 г. – Част 2

0
524

Вашият седмичен хороскоп за 05-11 Юли 2015 г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп не бива да оставяте на настоящите събития да погълнат цялото ви внимание. Именно сега способността ви да гледате на нещата в перспектива, може да ви бъде от голяма полза.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Не изпускайте целта си от очи. Пред вас може да изникнат редица неочаквани събития, които да се опитат, сякаш нарочно, да ви отклонят от избрания път. Запазете ума и волята си фокусирани над главната ви цел и продължете смело напред! В близкото ви бъдеще лежат големи награди.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ(23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп идните дни ще поставят издържливостта ви на изпитание. Ще ви се наложи да запазите спокойствие при неочаквани екстремни обстоятелства, а успехите ще ви донесат очарователно усещане за всемогъщество. Все пак не бива да забравяте, че не сте супергерои – не се подлагайте на допълнително, ненужно напрежение.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!



КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Ако изпаднете в неприятна ситуация и бъдете обвинени в неща, които ви се струват непонятни не бързайте с решението чия е вината. Отделете няколко мига на размисъл върху поведението и отношението си в последните няколко дни. Стресът и негативните емоции могат лесно да ви превърнат в нещо, което не сте.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Представителите на знака Водолей, ще усетят зова на дълга много ясно през идната седмица. Независимо от обстоятелствата, обграждащи ви напоследък, звездите ще ви напомнят много явно кои неща са важни и кои не. Не бива да позволявате на това да попречи на енергичността, с която обикновено подхождате към задълженията си, а тъкмо напротив – вложете още повече старание и енергия в задачите.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп ви очакват приятни и забавни дни, Риби. Ако не сте изградили планове, относно прекарването на свободното си време през идната седмица, сега е добър момент да помислите как именно да се случи това. Можете спокойно да се отдадете на отдих и почивка – заслужили сте ги.

Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.