Седмичен хороскоп за 05-11 Юли 2015 г. – 1 част

0
443

Вашият седмичен хороскоп за 05-11 Юли 2015 г. Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп няма да е лошо да отделяте повече време за размисъл преди да взимате решения през идните дни. Ако не внимавате с действията и държанието си, околните може да останат с грешно впечатление, относно мотивите ви.
ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) И тази седмица ще бъде изпълнена с желания, подобни на тези от предишната. Постарайте се да не се вглъбявате прекалено много в себе си – близък човек най-вероятно ще има нужда от подкрепата и присъствието ви скоро. Възможно е нуждата му да не бъде особено грандиозна, но отклика ви ще означава много за него.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп разсеяността ви ще достигне нови висини. Абсолютно всеки миниатюрен детайл ще бъде способен да отвлече вниманието ви от важните цели, положени видно пред вас. За да преминете през изпитанията на идната седмица, ще ви се наложи да впрегнете абсолютно цялата сила на волята си.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!

РАК (22 юни – 22 юли) Ако през предната седмица сте изскочили напълно извън удобната си черупка, то сега ще имате възможността да развихрите способностите си. Всичко ще ви се отдава с една идея по-лесно. Ще откриете, че въздействието ви над околните е много по-силно от обикновено и осъществяването на плановете ви ще изисква минимално усилие.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Емоционалният товар и напрежението, останали в резултат от събитията през миналата седмица, ще ви напомнят за присъствието си неведнъж през идните дни. Въпреки това, умът ви ще желае нови приключения. Нещо повече – голяма част от представителите на знака Лъв най-вероятно ще усетят, че активно търсят нови ментални игри и забавления.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп трябва да обърнете специално внимание на реакциите си. Отделяйте поне по миг-два преди да предприемате драстични действия през следващите седем дни, Деви и ще избегнете нежелана ситуация, която иначе би могла да ви постави в изключително неприятна светлина.

Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.