Вашият рожден ден предопределя вашата бъдеща съдба (ЧАСТ 2)

0
287

Астролозите са открили, че освен датата и часът на раждане, влияние върху човешката съдба оказва и вашият ден, в който сте се родили

За предишните дни научете ТУК >>>.

Родени в четвъртък

Този ден е под властта на Юпитер. Вие не обичате да имате началници, които да стоят на главата ви, а предпочитате да работите самостоятелно или вие да бъдете началник.

Юпитер ви дава възможности за голям избор сред професии, свързани както с математика, така също с изкуства, философия, биология, химия или физика, астрономия.



Имате афинитет към строителство и архитектура, така че точно вие може да проектирате някоя сграда, която да остане в историята.

Най-силно подвластни на Юпитер са хората, родени в четвъртък на 3, 12, 21 и 30 число.

den-sedmica
Вашата съдба е предопределена и от вашия ден на раждане

Родени в петък

Петък е ден на Венера, на любовта и на красотата.

Вашият живот ще бъде свързан задължително пряко или косвено с някакво изкуство.

Може да станете голям певец, актьор, художник, фризьор, дизайнер на облекло или мебели, вътрешен дизайн или ландшафтен архитект.

Може да работите в галерия, да бъдете филмов и театрален критик.

Но не по-малки успехи ще имате като прокурор, съдия или адвокат, социален работник, психолог, защото смисълът на любовта освен като влюбване и физическо привличане има и дълбока хуманна същност – да помагаш на другите, да се грижиш за тяхното спокойствие и сигурност.

Най-ярките представители, подвластни на Венера са всички родени в петък на 6, 15 и 24-то число.

Родени в събота

Ден под влиянието на Сатурн.

На пръв поглед родените в събота изглеждат студени, недостъпни и резервирани хора. Те не обичат да говорят за своите чувства, но също така контролират безпогрешно своите емоции.

Това, обаче, е само маска. Зад фасадата на вашето лице се крие една богата душевно личност, която кипи от чувства и от емоции, романтика и сантименталност.

Въпреки това, обичате да бъдете самостоятелни и независими. Рано напускате родния дом и се потапяте в живота, за да се борите с неговите предизвикателства или трудности.

Вие сте грижовни и нерядко родените в събота прекарват част от своя живот като се грижат за възрастен и немощен роднина или  си намират работа в някой  старчески дом.

Друго много сериозно поле за реализация е свързано с икономика и пари. От вас стават кадърни касиери, счетоводители, банкери. Немалка част от родените в събота притежават широк мироглед, затова могат да се изявят като политици, съветници или големи предприемачи.

Най-ярките представители са всички родени в събота на   8, 17 и 26-то число.

Родени в неделя

Неделя се управлява от две планети – Слънцето и от Уран.

Родените в този ден са изключително амбициозни, взискателни, дори претенциозни хора.

Почти всички, родени в неделя успяват да направят кариера и да достигнат до най-високи нива в йерархията.

Вашият живот е подвластен на огромна дисциплина, понякога спартанска. Но пък нерядко вие сте лидер на по-малка или по-голяма група от хора.

Ако сте родени на  1, 4, 10, 13, 19, 22, 28 и 31 число, вие сте най-ярките личности сред родените в неделя, писаха в Актуално.ком.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.