Захари Бахаров понесе изненадващ удар

0
297

Захари Бахаров е притеснен от забавянето на снимките на „Под прикритие”

Актьорът и тв водещ Захари Бахаров понесе изненадващ удар.

Запознати издават, че новият сезон на един от най-вървежните сериали на БНТ – „Под прикритие”, е пред провал.
В началото на миналия месец трябваше да стартира заснемането на продължението на крими поредицата и събитието бе оповестено от продуцента Димитър Митовски.

Тогава той увери, че всичко около заснемането на новия сезон на култовия сериал, в който участва и Захари Бахаров върви по план.
Стартът на новия снимачен сезон обаче се бави вече повече от месец и никой от актьорите, които са били ангажирани в предишните сезони не е наясно дали изобщо ще се снима.

Захари Бахаров е притеснен от забавянето на снимките на „Под прикритие”
Захари Бахаров е притеснен от забавянето на снимките на „Под прикритие”

Продуцентът на филмовата лента твърди, че от тази есен новият сезон на „Под прикритие”, в който участва и Захари Бахаров ще е на екран.
Митов уверява, че до няколко седмици ще започне заснемането на новите епизоди.
От екипа обаче пазят в тайна сюжета на новите епизоди. Единственото, което издават е, че със сигурност в новия сезон на „Под прикритие”, зрителите ще видят повече екшън сцени.



Митов е категоричен, че петият сезон на култовия сериал няма да е последен, тъй като тепърва предстои сюжетът да се разгърне изцяло.
Той издава, че петият сезон на екшън сериала на БНТ ще изиграе ролята на бутон за рестарт и ще остави зрителите в трескаво очакване на следващия сезон, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.