Заловиха мистериозната Чупакабра (СНИМКИ и ВИДЕО)

0
804

Тайнственото същество Чупакабра е било заловено преди броени дни. Тази новина буквално взриви общественото мнение

Само преди броени дни световните медии гръмнаха с новината, че мистериозното същество, смятано за зловещ вампир, наречено Чупакабра, е било заловено. То е било уловено от американски зоолог от щата Тексас.

Самият Филип Оливера, жител на Рокдейл, заяви пред американското издание „The Austin American-Statesman“, цитиран от novini.bg.

Експерти биолози обаче са доста по-скептични. Те твърдят, че снимките, запечатали трупа на митичната Чупакабра всъщност са заснели трупа на обикновено животно.

chupakabra
Заловиха Чупакабра

Филип Оливера и неговият приятел Ричард Кук, който също участвал при откриването на легендарния вампир Чупакабра, са категорични, че това, на което са попаднали преди броени дни, наистина е тайнственото същество.



Те разказват, че преди няколко дни били на лов с ловджийските си кучета. Кучетата избягали напред. Неочаквано от тях се чул много силен лай, който бил необичаен за иначе кротките животни.

Филип си спомня, че открили тялото на Чупакабра на брега на малка рекичка, където било удушено от ловджийските кучета. Трупът приличал на грамадно куче, доста по-голямо от койот. Тялото било с кожа, но без окосмяване. Това е причината учени от региона да смятат, че вместо

chupakabra
Чупакабра е страшен звяр

Чупакабра, откритото тяло на животното било на койот, който страдал от рядко заболяване, поради което е загубил окосмяването си.

chupakabra
Все още има много тайни около Чупакабра

Вие сами вижте снимките и преценете сами дали това е митичната Чупакабра.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.