Дъщерята на Мариана Попова споделила нещо шокиращо на своята майка

0
427

Мариана Попова гостува в предаването 120 минути и каза нещо, което прозвуча изключително любопитно. Това е нещо, което дъщерята на певицата й казала

Докато Мариана Попова разговаря със Светослав Иванов, тя разказваше за своята вече 6-годишна дъщеря Мария-Магдалена.

Дали случайно или не малкото момиченце носи името на един от най-важните християнски персонажи – жената, която е била най-близо до Иисус Христос, на която Възкръсналият Христос се явява и която доказва неговото възкресение с червеното яйце.

Дъщерята на Мариана Попова – Мария-Магдалена често разговаря с нейната майка като с възрастен човек.

Един ден тя казала, че преди да се роди тук, духът на Мария-Магдалена сам избрал Мариана Попова за своя майка.



mariana-popova
Преди да се роди, дъщерята на Мариана Попова сама я избрала от Отвъдното

Тази информация е изключително любопитна, защото в езотеричната литература е записано, че до около 7-та си година, децата пазят много спомени от Отвъдното.

По същия начин двете момчета на Годжи казали, че когато били малки,  преди да се родят, много души били събрани заедно в Отвъдното. Те си подписали договорите (за живота) и после били пуснати да се родят.

И други хора споделят как техните малки деца им разказват някакви истории, които те приемат или като развихрено въображение, или се стряскат, защото не знаят за какво точно става въпрос.

Освен за своята дъщеря, Мариана Попова каза, че от малка работи. Нейната майка Радка, останала вдовица, се оказала невероятно силна жена.

На нея Мариана Попова дължи много като формиране на характера.

Певицата не се изживява като недостижима звезда. Тя твърди, че е част от обществото на масовите българи и че проблемите, които имат обикновените българи, ги има и тя.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.