Седмичен хороскоп за 13-19 Юли 2015 г. – 1 част

0
624

Вашият седмичен хороскоп за 13-19 Юли 2015 г. Част – 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп на хоризонта се задават изключително емоционални дни за представителите на знака Овен. Разсъжденията и ясното мислене няма да ви се отдават особено добре през идните седем дни – повечето събития, на които ставате свидетели, ще бъдат замъглени от емоционалния ви филтър. Постарайте се да задържите езика си под контрол – това може да ви спести не една потенциално неприятна ситуация.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Няма да е зле да запазите моралните си разсъждения за себе си, Телци. Повечето хора не изгарят от желание да бъдат оценявани от околните и ако започнете да раздавате морални присъди на близки и колеги, то идната седмица няма да завърши особено позитивно за социалния ви живот.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Според вашия седмичен хороскоп е нелоша идея да внимавате чии палци настъпвате. Няма нищо лошо в желанието ви да отстоявате своето и да се опитвате да поставите нещата в правилната светлина, но не може да очаквате, че всички ще бъдат съгласни с решения ви. Ако се окажете въвлечени в спор се постарайте да не стигнете до точка, от която няма връщане назад.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!



РАК (22 юни – 22 юли) Голяма част от Раците ще бъдат изпълнени с енергия, но без особена идея точно къде да я вложат. В резултат на това, мнозина от представителите на знака ще изглеждат с една идея по-борбени и целеустремени, независимо от обичайното им поведение.

ЛЪВ (23 юли – 22 август) През идната седмица ще се чувствате разкъсани между желанието да живеете за момента и нуждата да разсъждавате хладно и спокойно. Тези две неща рядко вървят ръка за ръка и на повечето от представителите на знака Лъв ще им се наложи да стъпват много внимателно. Ще се придвижвате по тънък лед и едно малко подхлъзване може да ви коства известни неприятни моменти.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп влиянието ви над околните ще бъде усилено неимоверно. Ще можете с лекота да убеждавате хората да правят тъкмо това, което желаете и вашата гледна точка ще изглежда най-логична за всички. Насладете се напълно на този миг на абсолютна власт, но се постарайте да не си създадете усложнения за в бъдеще.

Линк към Втората Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.