Седмичен хороскоп за 13-19 Юли 2015 г. – Част 2

0
494

Вашият седмичен хороскоп за 13-19 Юли 2015 г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп моментът, в който трябва да се борите за своето бъдеще, е настъпил. Важно е да имате в предвид обаче, че тази битка няма да е еднаква за всички представители на знака Везни. На голяма част от вас може да им се наложи да проведат вътрешна битка, вместо външна такава – вредните навици са също толкова опасни, колкото и реалните противници от плът и кръв!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Постарайте се да не изпускате целта от очи, също както през отминалата седмица. Именно сега, когато голяма част от важните задкулисни събития наближават своя край, може да ви се отдаде уникален шанс, благодарение на който е възможно да прескочите няколко стъпала в стълбицата, водеща нагоре.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ(23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп ще ви се отдаде перфектната възможност за себеопознаване. Самото достигане до необходимото състояние, както и предизвикването на нужната ситуация, ще ви костват немалко усилия и енергия, но крайният резултат определено ще си заслужава.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!



КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Идните седем дни ще бъдат благоприятни за разсъждения, Козирози. За момент оставете нуждите и проблемите на околните на заден план и се постарайте да откриете най-добрите решения за самите себе си. Поставете личните цели в светлината на прожектора и намерете най-подходящия път за постигането им.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През идната седмица за представителите на знака Водолей ще бъде изключително важно да се съсредоточат над настоящето. Да, плановете за бъдещето са много важни и полезни, но настоящето има нужда от вашето незабавно внимание и пренебрегването му може да възпрепятства осъществяването на вашите идеи занапред.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Забавленията не свършват с края на отминалата седмица, Риби. Подходящият за разпускане период ще се разшири с още няколко дни, за ваше щастие. Отпуснете се и се насладете на подаръка, поднесен ви от Звездите – все пак вие сте си го заслужили!

Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.