Седмичен хороскоп от 25 август до 31 август 2014 г. – 1 част

0
627

Вашият седмичен хороскоп (от 25 август до 31 август 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп отдавна замислени планове започват постепенно да се реализират. През настоящата седмица може да успеете много, стига да имате желание. Бъдете добри слушатели и четете между редовете, така ще обърнете неочаквана ситуация в своя полза. Почивните дни са подходящи за културни развлечения и романтични срещи.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През настоящата седмица може да получите многообещаващо предложение там, където очаквате най-малко. Избягвайте импулсивните действия, вашето мълчание в определени обстоятелства ще бъде по-ценно от злато. Близкото общуване отваря път към успешно сътрудничество. Проявете повече креативност в избора на място за вашия отдих с близък човек.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) В средата на настоящата седмица може да се случи отдавна очаквано радостно събитие. Дори в най-напрегнатите и горещи дни не забравяйте разумната предпазливост, но повечето притеснения може да се окажат неоснователни. Вашите дипломатически умения и готовност за компромис ще ви осигурят положителна промяна в професионалната сфера.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица трябва да запазите спокойствие и да не нарушавате душевния си мир с неприсъщи дейности. Може да имате малко повече грижи, както в работата, така и у дома, но това само ще засили вашите амбиции и готовност за действа Заслугите ви са очевидни, така че място за опасения няма, насладете се на грандиозни успехи!ЛЪВ (23 юли – 22 август) През настоящата седмица ако заложите на своето обаяние, може да предизвикате истински фурор. С откритост ще спечелите нови приятели, но от доверчивостта ви е може да се възползва конкуренцията. Не се колебайте да поемете инициативата, възможни са финансови придобивки в дългосрочен план!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица в деловата сфера се очаква затишие. Използвайте благоприятното стечение на обстоятелствата за общуване и разширяване на своите контакти. Случайно достигнала до вас информация вероятно ще се окаже важна за бъдещето. Ако се нуждаете от нови преживявания, не пропускайте възможността да ги получите!

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.