Гал Сасон: Създай своя Ангел пазител и чуй нашепването от Ангелите

0
715

Гал Сасон ни учи как да призоваваме своя Ангел хранител и как да отворим своите сетива, за да чуваме какво ни нашепват Ангелите

За пореден път при Гала гостува Гал Сасон,  защото е в България и ще проведе два семинара, свързани с Ангелите.

Преди да започне същинският разговор с Гал Сасон, той припомни, че Юпитер (добрата планета) през 2015 г. ще се прехвърли в дома на парите.  Това означава нови  инвестиции и възможности. Точно това каза и ясновидката Гергана Герасимова ТУК >>>.

Сега разбираме, че и по време на кризата в Гърция, българският лев остава стабилен, защото преди  7 дена (на 7 юли) Юпитер вече се е прехвърлил в дома на парите и ще остане там цяла година.  Това ще донесе успехи на банките, финансите, ще се увеличат инвестициите и  средства на хората.

Но това може да означава още много по-голямо вдъхновение, което повече хора получават във връзка със своята работа и така ще  повишат своите финансови постъпления.



След 12 месеца Юпитер навлиза в дома на кариерата, което ще бъде още по-силно увеличаване на финансовите възможности и професионална реализация.

gal-sason
Гал Сасон ни учи как да комуникираме с нашите Ангели

*******

Канал към Господ може да се отвори на 14 януари 2015 г., 2 август 2015 г. и 15 ноември 2015 г. ако повече българи заедно в този ден се молят на Всевишния, припомни Гал Сасон.

********

Идването на Гал Сасон в България е свързано с Ангелите. Той е правил задълбочено изследване на тази материя и вече преподава на своите последователи.

Ангелите за първи път се споменават в Библията.

Те са като хората – не могат да летят. Около 500 г. пр. Хр. те започват да летят. Идеята в Свещеното писание е развита под въздействие на Персия и Вавилон.

Години по-късно за Ангелите се говори като копие на Божието съвършенство.

Всяка държава има свой Ангел пазител, всяко семейство, всеки човек.

Те са проекция на светлината.

Според Гал Сасон,  Ангелите нямат имена. Това не са архангелите – началниците като Свети арх. Михаил и Свети арх. Гавраил – Вестоносецът.

Ангелите са езикът на Вселената.

Всеки човек има свой Ангел, който го води от момента на зачеването до последните моменти в живота.

Те могат да  прегърнат човек енергийно. Тогава получаваме усещане за оптимизъм и вдъхновение.

Супермен и Батман са ангелите от миналото. Те носят  костюми, маски, знаци. Добри са и помагат на хората в беда разумно и дискретно.

Задачата на Ангел хранителят е да се грижи за човека и да му помага.

Най-често в сънищата Ангелите ни се обаждат. Това става и по време на  медитация.

Когато една жена мие съдовете, може да чуе Ангелите, защото нейното съзнание е освободено, понеже тя  е фокусирана върху нещо конкретно.

Ангелите дават сили човек да се  бори в живота. Например един треньор, който мотивира своя възпитаник да бяга по-бързо, да скочи по-високо, му помага индиректно.

Когато сме на кръстопът в живота – дали да се оженим или разведем, къде да учим, работим или живеем, тогава Ангелите ни дават знаци, с които ни помагат да се ориентираме най-правилно в обстановката.

Те са същества от Светлина. Те не говорят, но ни напътстват чрез  различни действия.

Гал Сасон осъзнал, че нашите Ангели приличат на филмовите герои или исторически личности, които ни вдъхновяват или ние харесваме.

Джуджи сподели, че нейният любим персонаж е Пипи Дългото чорапче.

Пипи е силна, смела и нестандартна. Дори и Гала потвърди, че Джуджи страшно много прилича на Пипи.

Когато нещата на Джуджи не вървят добре, тя може да си представи своя Ангел хранител като Пипи, а не като бяло същество с криле.

Това важи за всеки един от нас.

********

Ако сме загубили някакъв предмет,  ние българите търсим за помощ Свети Мина.

Гал Сасон казва, че можем да помолим своя Ангел да го открием отново.

Това става с метода „Ангел в чаша“ – вземате 1 чаша и измервате времето мисловно. Мислите  си за човека, който е изчезнал  или предмета, който е изгубен.

Когато достатъчно обстоятелствено сте премислили изгубеното,  обръщате чашата обратно и започвате да я наблюдавате. Пред вас ще се появят  форми, цветове или други признаци, които ще ви насочат къде да търсите.

Преди време Гал Сасон изгубил своя портфейл 1 час преди да тръгне за летището с полет до Хонконг. В него били всички негови кредитни карти и други документи.

Призовал своя Ангел по метода „Ангел в чаша“ и видял розов цвят. Когато започнал да търси в жилището си нещо в розово, той се сетил за големия розов кварц, донесен от чужбина.

Портфейлът бил паднал зад него.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.