Седмичен хороскоп от 25 август до 31 август 2014 г. – 2 част

0
292

Вашият седмичен хороскоп (от 25 август до 31 август 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп определени проблеми не може да останат встрани от вас и когато поискат вашата помощ, не смятайте това за каприз. В деловите планове през настоящата седмица са възможни сериозни промени, а предизвикателствата обещават нови перспективи. Желателно е да отделите повече време на себе си, така че се съсредоточете само върху това, които действително е постижимо в сегашната ситуация.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) През настоящата седмица по-често се доверявайте в заключенията на трезвия ум и безпогрешната си интуиция. Бъдете общителни и открити, но в един момент излишната емоционалност може да има неприятни последици. Акцентирайте вниманието си върху главното и за много от проблемите лесно ще намерите решение.

седмичен хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През настоящата седмица вероятно ще намерите неочаквано надежден партньор. Първите впечатления може да се окажат погрешни, а сериозен разговор с влиятелни хора ще промени изцяло обстоятелствата. Имате шанс да осъществите някои свои блянове, като съчетаете материални амбиции и романтични пориви.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица благоразумието ви е щит срещу възможните неприятности. Вашата активност и енергия ще помогнат за общия успех, само не разпилявайте сили за дреболии. Не пропускайте знаците, с които някой търси вашето внимание.ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настоящата седмица животът ще тече по-спокойно. Независимо от това, бъдете гъвкави с хората и ситуациите. Ако се случи аргументирано да защитавате своите виждания, не забравяйте, че разумният компромис не е навредил на никого. Възможните противоречия и усложнения са преодолими, а в романтичната сфера ви очакват приятни изненади.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица се очертава изключително продуктивна и спокойна. Разбира се, повече внимание и предпазливост при вземането на решения не са излишни. Следете внимателно постъпващата информация, чрез нея може да откриете нови перспективи. Приятелите ще ви зарадват с внимание, така че не пропускайте шанса за почивка и забавления, далеч от шума и суетата на града.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.