Феновете им в екстаз: Ето как спипаха Коцето и Райна

0
455

Коцето и Райна бяха заедно цели пет години, а почитателите им и до днес не са се примирили с раздялата им

Коцето и Райна бяха една от най-харесваните двойки у нас в течение на цели пет години, през които бяха лудо влюбени. Всички се обзалагаха, че ще се оженят и ще имат деца, но уви, това не се случи.

Константин вече е щастливо женен за съпругата си Надя, която го дари с първородната му дъщеричка Мариана, а двамата вече очакват и второто си дете. За феновете на Константин и Райна обаче истината продължава да е една – те двамата си отиват много повече, отколкото с други хора до тях.

Коцето
Коцето и Райна отново заедно, но за жалост на феновете, са само приятели

Затова едва ли ще ни бъде трудно да опишем каква радост предизвикаха последните снимки на Коцето и Райна, в които те отново са заедно и един до друг, както в доброто старо минало.

Поводът за това бе участието на Райна в дискотеката на бившия й преди броени дни. Докато тя пееше, Коцето не се стърпя и грабна микрофона, за да се присъедини към нея и заедно да изпълнят едни от най-вървежните си някога дуети – разбира се, посветени на огромната им тогава любов.



Докато бяха заедно на сцената, Коцето не спираше да прегръща Райна, а тя видимо се кефеше и хич не се дърпаше. „Магията помежду им още я има и дори си личи, че е супер силна. Но това е нормално, като се има предвид колко се обичаха преди и колко стабилна беше връзката им. Право са го казали хората – старата любов всичко хваща, ама ръжда никога“, коментираха възторжено почитатели на Коцето и Райна, очевидно надяващи се идолите им да се съберат отново.

Съжаляваме, че ще трябва да ги разочароваме, но мечтите им едва ли ще се сбъднат. Първо, защото Райна много пъти бе предавана от Константин, който й изневеряваше, без да му мигне окото и второ, защото самият той очаква с нетърпение второто си дете и през всяка свободна минута гледа да е близо до Надето, за да я обгрижва.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.