Светлана Кирова отново лети на крилете на любовта

0
393

Инструкторката по аеробика не издава името на новата си изгора

Една от участничките в социалния експеримент „Женени от пръв поглед” Светлана Кирова обяви в профила си в социалната мрежа, че отново лети на крилете на любовта.

Три месеца след неочакваното разочарование, което й поднесе Стефан Каръбски, Светлана Кирова успя отново да открие щастието от любовта и подкрепата на любим човек.
Нейни приятелки разкриват, че от известно време насам направо сияе, а и няма как иначе, при положение, че е открила човекът, на чието рамо може да се опре във всеки един момент и който я прави щастлива.
Светлана Кирова обаче само подразни любопитството на почитателите си, тъй като категорично отказва да съобщи името на новата й изгора.

Инструкторката по аеробика не издава името на новата си изгора
Инструкторката по аеробика не издава името на новата си изгора

За момента новият мачо остава абсолютна загадка за широката общественост.
Вероятно малко повече търпение от страна на почитателите й, ще бъде щедро възнаградено от Светлана Кирова, тъй като едва ли ще успее да скрие за дълго новия си приятел.
Предполага се, че интструкторката по тае-бо и аеробика се е запознала с тайнствения мачо по време на някой от уроците.

Тя е категорична, че нищо в този живот не се случва случайно и Господ ни изпраща всеки човек в живота ни с някаква цел.
Светлана Кирова отбелязва, че някои от хората идват в живота ни, за да ни научат на нещо, а други, за да заличат стари рани.
С тези думи тя даде на всички да разберат, че новият мъж до нея е успял да заличи раните, които й останаха след връзката със Стефан Каръбски, пише pik.bg като цитира информация на ХотАрена.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.