Михаел Шумахер отново започна да говори?

0
280

Една  новина обикаля през последните дни немската преса – Михаел Шумахер отново е започнал да говори след като месеци наред не е издавал и звук

Дали немската преса наистина сърдечно желае немският шампион Шумахер да се възстанови максимално добре или си прави гавра с него, за да продава своите издания, никой от нас не може да каже с точност.

Но преди време съпругата на Михаел Шумахер – Корина беше завела дела срещу няколко немски издания, защото без нейно позволение и без да са били информирани за реалното положение на шампиона, са съчинявали новини по негов адрес и са ги разпространявали в печатни и онлайн формати.

Понеже новината, че Михаел Шумахер отново говори, не е потвърдена от неговия агент Сабине Кем, не можем да я приемем за вярна, макар че и на много българи – фенове на Ф1 и на Шуми би им се искало той да оздравява бързо и пълноценно.

shumacher-michael
За Михаел Шумахер полагат огромни грижи, но изглежда все още не е започнал да говори

Това, което е потвърдено от Сабине Кем е, че Шумахер се намира в дома си и за него полагат грижи водещи специалисти – невролози и рехабилитатори.



Денонощно при него има обучен персонал, който помага на шампиона да се храни, да прави рехабилитация, да заспива, да се събужда.

Преди време писаха, че Корина е продала личния хеликоптер на Михаел Шумахер и едно имение в чужбина, което семейството не използва, за да може да плаща на всички ангажирани с лечението и възстановяването на Шуми специалисти.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.