Разкри тайната си: С тази рецепта Катето Евро сваля килограми всеки път, когато напълнее

1
1716

Катето Евро е подшушнала за своята рецепта и на сина си Сашо Кадиев, който вече успя да смъкне 3 см от корема си

Катето Евро винаги е била добре изглеждаща жена, без значение от напредналата си възраст. С годинките обаче напълняването и при нея става все по-често, а отслабването все по-трудно. Затова актрисата е открила перфектния начин за вталяване, който й помага всеки път, когато има нужда.

Това е рецептата, научена от д-р Мария Папазова в предаването на Гала „На кафе“. А именно – вълшебна смес от куркума, вода и черен пипер. Взимат се две пакетчета куркума и се изсипват в малко тиганче или друг съд.

Катето Евро
Катето Евро е убедена в ефикасността на тази рецепта, защото й помага от години

Поставят се на котлона и към тях се добавя малко вода и черен пипер около една лъжичка. Когато котлонът се загрее, започваме да бъркаме упорито, докато водата изври, а куркумата и черния пипер се превърнат в гъста и хомогенна смес.

Получената смес изсипваме в бурканче и го оставяме да се съхранява в хладилника, като взимаме по една лъжичка от сместта три пъти на ден, преди всяко наше хранене. Въпросната рецепта помага не само за отслабване, а и пречи да напълнеем, дори и когато си хапваме порядъчно.



За сведение ще кажем, че Катето Евро е предоставила своята малка хитринка и на сина си Сашо Кадиев, който вече е успял да смъкне цели 3 сантиметра от обиколката на корема си, благодарение на куркумата и черния пипер.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.