Ивайла Бакалова нанесе тежък удар върху Ирина Павлова

0
372

Миската все още не може да забрави Илия Павлов

Разкритието, което направи Ивайла Бакалова за покойния Илия Павлов нанесе сериозен удар върху вдовицата му Дарина Павлова.

Ивайла Бакалова сложи край на дългогодишното си мълчане за авантюрата си с Илия Павлов и призна, че все още не може да го забрави.
Доказателство за това е, че миската все още не е склонила да се омъжи за нито един от многото богати мъже, които са я искали за съпруга.

Миската все още не може да забрави Илия Павлов
Миската все още не може да забрави Илия Павлов

Изглежда Ивайла Бакалова си пада по лошите момчета, тъй като роди дете от друг владетел на ъндърграунда.
При все, че и с него не успя да сключи брак, запознати издават, че живее царски с високата издръжка, която получава.
Имайла Бакалова често пъти въздишала пред приятелки, че Илия Павлов ще остане завинаги нейния рицар и никой не е в състояние да го изкорени от сърцето й.

С Илия Павлов миската се запознава покрай братята й, които в никакъв случай не могат да се нарекат кротки и често пъти сгазват закона.
Дарина Павлова била запозната с интимните отношения между съпруга й и миската, но през цялото време не отронила и дума от страх да не го изгуби (или парите му).
По-паметливите все още помнят, че Ивайла Бакалова приела много тежко новината за смъртта на любимия й, който очевидно е оставил дълбоки отпечатъци в сърцето й, пише pik.bg.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.