Миньоните продължават да жънат страхотни успехи и след премиерата в САЩ (ВИДЕО)

0
346

На 10 юли 2015 г. в САЩ беше премиерата на последната част от приключенията на миньоните. Представянето на последната лента предизвика нечуван интерес

След премиерата на поредната част за миньоните през май у нас, тяхната популярност расте все повече и по целия свят. От 26 юни т.г. те са по кината на Острова.

Нетипични, провокативни, смешни,  с уникално чувство за хумор, миньоните завладяха големия екран през 2010 г. и вече 5 години те не слизат от него.

Любимци на малки и на големи, миньоните покориха сърцата на зрителите и с последните си приключения не къде да е, а в Англия, където съдбата ги срещна с британската кралица, с нейните коргита, с обсипаната с диаманти корона и какво ли още не.

minjonite-uk
Миньоните нахълтаха в Бъкингамския дворец и сложиха короната на кралицата

Едни от последните останаха американците, но като че ли американската премиера беше черешката на тортата. Вероятно защото в помощ на миньноните се включи и чаровната холивудска звезда Сандра Бълок, чиито глас озвучаваше Скарлет Овъркил, писаха в mirror.co.uk.



Ние познаваме ролите на Сандра Бълок в „Приложна магия“,  „Мис таен агент“ – 1 и 2, „Едно лудо ченге“ и други, в които е положителен герой.

 

 

 

minjonite-uk
Миньоните и този път се оказаха с печеливша победа
minjoni-sandra
На премиерата на „Миньоните“ в Лос Анджелис – Сандра Бълок в черна рокля с актьорите Джон Хам (бежов костюм), Юли Амами и Хируоки Санада (в син костюм)

За първи път в „Миньоните“ Сандра Бълок създаде и един отрицателен образ, но тя казва, че не е съжалила и за един момент, че е приела това ново предизвикателство, защото успяла и да се забавлява, докато работи, писаха в  bbc.com.

Ако все още не сте ходили да гледате последните приключения на сладурите миньони, не пропускайте. Времето ще мине в салона неусетно.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.