Певицата Камелия Тодорова разказва за своите прераждания

0
647

Певицата Камелия Тодорова не просто вярва в човешкото прераждане, а е научила своите предишни прераждания, за които разказа и на нас

Камелия Тодорова гостува в предаването на Лора и Галя по Нова ТВ „Комбина“.

Певицата призова младите българи да започнат от сега да се борят за своите права, за по-добри условия на труд и по-високо заплащане, за по-добри възможности за реализация и по-спокойни старини.

Камелия Тодорова разказа за своите ранни години като певица в България и в чужбина.

Последните любопитни неща,  които научихме лично от нея са свързани с предишните й прераждания.



Когато била малка, бащата на Камелия Тодорова я завел при човек, който гледал на карти, но не за да види бъдещето, а миналото – предишните животи.

Камелия Тодорова се е прераждала няколко пъти, но в България за първи път.  Повечето й прераждания са били в Англо-саксонските държави.

kamelia-todorova
Камелия Тодорова се преражда за първи път в България

За разлика от своята майка, едната от дъщерите на талантливата БГ певица се е прераждала 4 пъти в България.

Изглежда, че от своите предишни прераждания Камелия не е приключила всички свои взаимоотношения и връзки, защото съдбата я среща с нейния съпруг – германец  и тя напуска България по времето на соца, за да живее в чужбина.

Семейството й в България било подложено на терор от страна на партийните функционери.

От 7 прераждания, само две са като жена, а останалите й били като мъж, сподели Камелия.

От малка Камелия Тородова искала да бъде момче. Семейството живеело близо до пожарната в София и  тя мечтаела да бъде пожарникар.

Но съдбата предопределила напълно различно бъдеще да бъде певица с уникален и разпознаваем глас, да пее в различни жанрове – джаз, фънк, соул и рок.

Като малка Камелия Тодорова започнала да учи френски език, но в един момент баща й я записал на английски, а немски научила, след като се омъжила за своя съпруг.

И макар, че човек трябва да фокусира своето внимание върху настоящата реинкарнация, много хора искат да научат повече за своите минали   прераждания.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.