Новият хит на лятото: Тази диета топи 5 сантиметра от бедрата за 2 седмици

0
784

Тази диета е наистина ефективна, но трябва да се спазва много точно

Новият хит на лятото – представяме ви диетата, по която луднаха столичните златотърсачки, гордеещи се ако не с друго, то поне с наистина добра фигура. Тази диета е страхотна не само преди морето и плажа, но и по всяко време от сезона – или поне докато може да се снабдим с диня.

Динята е основното и най-важно нещо във въпросната диета, с която само за две седмици лесно ще намалим обема на бедрата си с цели 5 сантиметра. Трябва обаче да я изпълняваме много стриктно и да не си позволяваме да похапваме скришом, както сигурно на всички ни се е случвало.

диета
С тази диета гарантирано ще стопите 5 сантиметра от бедрата за 14 дни

Условие номер едно в диетата е тотално да забравим всичко, ама наистина всичко сладко, тестяно, мазно и пържено. В продължение на пет дни от седмицата трябва да консумираме само диня и таратор като между храненето с диня и това с таратора трябва да има разстояние от поне три часа.

Пие се много вода, повече от три литра на ден, което заедно с динята, допринася за цялостно изчистване на организма от излишното количество задържана вода, а също и за разграждането на мазнините, останали в него.



За солта забравяме също почти изцяло, като веднъж на ден ни се позволява да изядем по една салата, но само и единствено от зеленчуци. Без сирене, без кашкавал, без дресинги и прочие. Това е менюто ни през петте дни от седмицата.

На шестия ден към храната си добавяме и 200 грама пилешко или пушко месо, но еднократно, само в едно от храненията. А седмия ден е така наречения ни мръсен ден, в който може да си угодим с един малък сладолед или парче шоколад, но разбира се, не бива да прекаляваме.

На идната седмица режимът ни започва отново и така спазваме диетата точно 14 дни, през които със сигурност ще свалим онези досадни и мъчителни 5 сантиметра от бедрата. Желаем успех на всички, които са решили да отслабнат!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.