БГ звезди искат грандиозни хонорари от Биг Брадър

0
451

Новият сезон на Биг Брадър ще е пълен с изненади

БГ звездите сякаш са се наговорили и искат грандиозно високи за нашите ширини хонорари, за да влязат под покрива на Биг Брадър.

След първенците, искащи най-висок хонорар за участието си в Биг Бпадър е Елен Колева.
Тя оцени участието си в риалитито на 80 хиляди лева. Актрисата е изразила готовност да разкаже пикантни истории от връзката си с Александър Найденов, ако продуцентите се съгласят да й платят исканата сума.
Елен Колева има опит с участието в подобни формати и няма нищо напротив да разкрие скандални подробности от личния си живот в ефира на Нова тв.

Новият сезон на Биг Брадър ще е пълен с изненади
Новият сезон на Биг Брадър ще е пълен с изненади

Фолк певицата Луна и тв водещият Драго Драганов са оценили участието си в новия сезон на Биг Брадър на 50 хиляди лева.
Те двамата също са обещали да разкрият пред зрителите на формата пикантни истории от личния си живот.
Луна се заканва, че ще разкрие начина, по който е натрупала парите си. Припомняме, че тя бе сред най-активните протестиращи около скандала, заформил се покрай КТБ.

Носи се мълвата, че Катя Близнакова, която неотдавна се омъжи за грък, също е в листата на звездите, които ще влязат под покрива на Биг Брадър.
Люси Дяковска също е изразила готовност да приеме предизвикателството на Биг Брадър за пореден път. Този път певицата няма да остане под покрива на риалитито само за седмица-две, а за цял месец.
Продуцентите са отправили предложения и към Цеци Красимирова, Васил Найденов, Маргарита Михнева, Силвия Кацарова и Ирена Милянкова, но все още не е ясно дали ще приемат офертата.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.