Слави Трифонов е на прага на провала

0
355

Шоуменът е бесен и сипе заплахи към екипа

Слави Трифонов е на косъм разстояние от провала.

Шоуто му е на прага на невиждан крах, след като екипът му изпитва сериозни затруднения да намери необходимия брой гости за настоящата седмица.
След като горчивата новина била сервирана вчера на Слави Трифонов, той направо побеснял и обвинил за провала екипа си.

Основната тежест от обвинението, отправено от Слави Трифонов паднала върху сценаристите и редакторите на шоуто му, тъй като именно на тях е поверено съдържанието на предаването.
Единствените дни, за които шоуменът не изпитва сериозни притеснения са понеделник и петък. По стара традиция понеделникът е посветен на актьорската вечер.

Шоуменът е бесен и сипе заплахи към екипа
Шоуменът е бесен и сипе заплахи към екипа

От известно време насам петъкът е отреден на малките – Крисия, Тереза и зевзека Митко Андреев.



Проблемът, пред който е изправен Слави Трифонов е доста сериозен, тъй като до момента има само един гост за цялата седмица.
От екипа на шоумена издават, че напоследък става все по-трудно да осигурят гостите в предаването. До преди известно време известни личности се редили на опашка, за да седнат на диванчето на Слави Трифонов, но напоследък се забелязва сериозен отлив.
Екипът му среща все по-сериозни затруднения в осигуряването на гостите.

Слави Трифонов е бесен и от факта, че напоследък рейтингът на предаването е запазил тенденцията да върви стремглаво надолу. Той не приема оправданията на екипа си, че през летния сезон се усеща сериозен отлив и няма как рейтингът му да е на желаната висота, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.