Ето я истината за Андрей Арнаудов – разкритието ще ви смае

1
4644

Опосумът Андрей Арнаудов живее като същински крал, богатството му е огромно

Андрей Арнаудов и Иван Христов са познати на зрителите от години, но и до днес на тях двамата се гледа някак си с насмешка. Прозвището „опосумите“, което им лепнаха, се закачи за тях като магнит, но много от българите не бяха и предполагали каква е всъщност истината за тях – в частност за Андрей Арнаудов.

Оказа се, че гаджето на Бориса Тютюнджиева не си знае парите. И това е самата истина. Андрей Арнаудов живее в къща в един от най-богатите квартали на столицата, а палатът му се оценява на рекордната сума от един милион.

Андрей Арнаудов
Андрей Арнаудов хич не е опосум, а жив милионер

Освен това опосумът, тоест милионерът, се хвали и с тузарска вила на морето. Тя се намира в Лозенец и е на скромната цена от 600 000 лева. Именно там преди няколко дни Андрей Арнаудов и Бориса Тютюнджиева отмаряха, далеч от хорските погледи, а след това се пренесоха в Гърция при аверите си Иван Христов и Ирина Тенчева.

Андрей Арнаудов бил известен сред познатите си с това, че не кътал парите си в банки, защото няма вяра на българските такива. Той предпочитал да ги инвестира в имоти, а в реалното си ежедневие не бил толкова щедър, колкото се предполагаше.



Мнозина смятаха, че Бориса е източила до дъно сметките на Андрей с безкрайните им почивки и екскурзии в чужбина, но на практика той твърде умело подбирал дестинациите и самолетните билети, голяма част от които били за нискотарифни компании.

„Андрей и Иван живеят разумно и не пилеят парите си на вятъра. Вярно е, много са богати и то толкова млади, но няма да ги видиш да пръскат наляво и надясно като Христо Сираков и подобни на него тузари“, разкриват източници, близки до Андрей Арнаудов.

Пък и знае ли се, може би опосумът вече усилено заделя голяма част от парите си за бъдещото семейство и дете, което толкова отдавна иска.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.