Людмила Живкова знаела датата на смъртта си

0
299

Индийски гуру разкрил тайната на наследницата на Тодор Живков

Твърди се, че дъщерята на Тодор Живков – Людмила Живкова знаела датата, на която ще настъпи краят на земния й път.

При все, че смъртта й е внезапна за семейството й и обществото, Людмила Живкова знаела много преди това злокобната дата.
И до днес внезапната й смърт остава обвита в мистерия. Запознати обаче твърдят, че Людмила Живкова е била убита, тъй като е настъпила сериозно интересите на тогавашния СССР.

Дори Тодор Живков изпитва сериозни подозрения, че смъртта на Людмила Живкова не е в резултат на изчерпване на жизнените й сили и смята, че има външно вмешателство. Бившият първи обаче твърдял, че е възможно и той да не знае цялата истина по случая.

Индийски гуру разкрил тайната на наследницата на Тодор Живков
Индийски гуру разкрил тайната на наследницата на Тодор Живков

Приближени до семейството на Тодор Живков твърдят, че при едно от посещенията си в Индия смъртта на Людмила Живкова била предречена от местен гуру.
Той й дал да прочете древна книга, от която разбира деня и часа, в които ще настъпи краят на земния й път.



От прочетеното в древната книга, Людмила Живкова разбира, че след три прераждания в нейните ръце ще е спасението не само на България, а и на света.
Според предсказанията, тя трябва да се върне отново на земята като красива руса жена, която ще открие важни космически тайни, скрити в Странджа и с тяхната сила ще изкорени злото, което се е нагнездило у хората, пише vsekiden.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.