Това е лечебната смес на проф. Мермерски, с която българи свалиха до 20 кг от теглото си

1
410

Рецептата и вълшебната смес на проф. Мермерски наистина дава отлични резултати, но трябва да бъдете стриктни при приготвянето и консумацията й

Вместо многобройните диети и режими на хранене, които обикновено са съпроводени с йо-йо ефект, днес ще ви запознаем с уникалната смес на известния проф. Мермерски за отслабване. Тя е помогнала на стотици българи, сред които има и такива, намалили теглото си с над 20 килограма за близо година време.

Сместта на проф. Мермерски наистина действа и ни помага мощно в отслабването, но разбира се, трябва да спазваме и някои правила на хранене. А също така и да опитваме да имаме повече движение в ежедневието си.

проф. Мермерски
Чудната смес на проф. Мермерски гарантира отслабване

И така, ето я точната рецепта и схема за приготвяне на чудната смес на проф. Мермерски, с която може да направите вълшебства с тялото си.

Взима се една лъжица натурален мед, която се разбърква с малка лъжичка пектин на прах – важно е пектинът да бъде ябълков. Добавяме половин лъжичка канела и една кофичка нискомаслено кисело мляко. Всичко това се бърка добре, докато се получи напълно хомогенна смес.



Яде се по няколко пъти на ден, по няколко лъжички, като поне в началото се стремим тази смес на проф. Мермерски да е основната ни храна за целия ден. Заедно с нея, през ден, може да си подслаждате душата с 1-2 банана, но нека това да става все по-рязко удоволствие.

Сместта на проф. Мермерски може да бъде употребявана колкото дълго пожелаете, дори години, тъй като всички съставки в нея са не само полезни за изгаряне на мазнините и отслабване, но и за цялостното ни здраве.

Освен тази смес, задължително е да знаете, че може да се храните само и единствено с плодове, зеленчуци и нетлъсти меса. Рибата, яйцата и нискомасленото сирене също са позволени, но напълно са забранени всички пържени, тлъсти и сладки храни, а също и белите отрови като сол, брашно и захар.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. I От опит бих споделил следното. Разбъркайте пектина с млякото и оставете за една нощ в хладилник. Сутринта добавете всичко останало. Резултата е невероятен.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.