Да пришиете скъсано копче – магия или е суеверие?

0
1369

Копчетата от дълбока древност са считани като обект на суеверие. Затова  често копче е било зашивано за амулет и талисман

Магия или суеверие е пришиването на копче?

Копчетата са части от нашите дрехи, които обаче са натоварени със силата на тайнствено суеверие.

Всички знаете старата приказка. Ако ви падне копчето през деня, докато си носите любимата риза, то това предрича да си намерите нов партньор. Но до каква степен можем да вярваме на това суеверие, обяснява „За жената“.

Копчетата от дълбока древност са били считани като важна част от амулети и талисмани. По тяхното откъсване се е гадаело. Например, смятали са, че ако ти падне копче, то това символизира проблеми с енергийната сила на човека.

Мъдреците съветват, че ако сте се срещнали с неприятни хора, които са ви напрегнали или са ви накарали да се чувствате некомфортно, то трябва да пришиете всички си копчета. Само така ще преодолеете лошата енергия, която сте усетили.



Днес ще ви разкрием как можете да привлечете положителна енергия към себе си. При това само благодарение на начина, по който ще зашиете своите копчета. А дали е вярно или всичко е само суеверие, сами ще можете да се убедите.

За да имате по-стабилни приятелски взаимоотношения с околните, трябва да пришивате копчетата си чрез хоризонтални бодове.

Ако пък желаете да развиете повече своята интуиция, то тогава трябва да ги шиете вертикално.

Когато пришивате копчето си с конци под формата на буквата Z, то това ще засили вашия успех в бизнеса или сферата, в която се развивате.

Ако пък предпочитате да шиете копчетата си с конец във формата на буквата Х, то това привлича здравето и красотата към вас.

Щом животът ви поднася нестандартни или объркани ситуации, то тогава можете да пришиете копчетата си под формата на буквата N, за да се справите с тях.

За да действа като талисман или амулет, едно копче трябва да бъде пришито на тайно място на вашата дреха. Така че да не може да бъде видяно от околните. Важно е в този случай, докато го пришивате, да мълчите и да се вглъбите в желанието, което искате да ви се сбъдне. Мъдреците казват, че когато сте с отворено съзнание в този момент, вие ще измолите съдействие от необятния Космос. И така желанието ви ще стане факт.

И накрая бихме ви посъветвали следното. Ако желаете да се вслушате в съвета ни и да използвате копчетата от суеверие или като магия за привличане на положителна енергия. То е препоръчително те да бъдат направени от натурални материи – дърво, седеф, перла.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.