Това е рецептата за здраве на Лили Иванова, взета от Дънов (вижте я тук)

2
2671

Лили Иванова спазва учението на великия Петър Дънов, а специално тази рецепта от години й дарява здраве

Голямата Лили Иванова има своите тайни за красота, младост и здраве, като не всички от тях са в сферата на пластичната хирургия, разбира се. На показ излезе една рецепта, която Лили Иванова е взела от великия Петък Дънов и която е неизменна част от ежедневието й вече няколко години.

Именно на нея, Лили вярва, че дължи крепкото си здраве на тези години и я препоръчва щедро на приятелите и познатите си. Още повече, че рецептата е може би най, ама най-лесната и евтината, които съществуват по целия свят.

Лили Иванова
Лили Иванова от години следва рецептата на Петър Дънов

Трябва ви само сода бикарбонат или позната още като сода за хляб – това е! Всяка сутрин и всяка вечер Лили Иванова взима една малка лъжичка сода за хляб и я разтваря в чаша с хладка, но не и студена вода. После я изпива. В това се крие „цаката“ на крепкото й здраве, както самата певица се кълне.

По съветите на Петър Дънов, именно содата за хляб е тази, която гонела всички болести и проблеми в организма, и при редовна употреба гарантирала справяне с повечето болежки.



Лили Иванова е убедена, че содата за хляб я държи здрава като камък и не иска и да чуе друго мнение. Освен това обаче, тя си има и друг ритуал за младост и красота, а той е да пие по няколко чаши топла вода всеки ден.

Добре е ако последваме примера й и консумираме поне по 3-4 чаши топла вода, в две от които обаче, сипваме сока от един или половин лимон.

Това ще ни даде много сили, витамини и енергия, а болестите ще бягат от нас чак в девета глуха.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. дааа но содата за хляб не на всеки йудисва -може да провокира киселини -временно ги успокоява -и после са още по големи и силни -болки в стомаха-това важи за хора с гастрити и язви -такаче по добре топла вофда с лимон:)))))

  2. Много обичам и уважавам Лили. Това за хлебната сода не го е казал Петър Дънов – точно обратното: „Никога не пийте и не слагайте хлебна сода в храната“ – са неговите думи. Препоръката е от друг източник. Петър Дънов препоръчва пиенето на поносимо гореща вода сутрин на гладно и през целия ден, може и с малко лимон за пречистване на организма.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.