Нова мода превзема Фейсбук

0
335

Новата мода направи известна 20-годишна фитнес инструкторка от Ню Йорк

Новата мода, която завладя Фейсбук се нарича белфи.

Ако сте свързали думата със селфи, сте много прави. Разликата обаче е, че белфи запечатва на снимка задните ви части.
Наименованието белфи е резултат от съчетанието на думите bottom и selfie.

Разбира се световните звезди никога не изостават от модата и те също нащракаха задните си части за радост на своите фенове и ги качиха в профилите си във Фейсбук.
Едва ли ще се изненадате, ако ви кажем, че Ким Кардашиян бе първата световноизвестна звезда, която се запали по новата мода – белфи.

Новата мода направи известна 20-годишна фитнес инструкторка от Ню Йорк
Новата мода направи известна 20-годишна фитнес инструкторка от Ню Йорк

Нейното белфи във Фейсбук обаче бе надминато по популярност от това на Джен Селтър от Ню Йорк.
20-годишната дама има изключително изкушаващи задни части и това е абсолютно нормално, предвид, че работи като фитнес инструктор.
Още първите няколко снимки на апетитните задни части на Джен й донесли солидна сума и към днешна дата основното й занимание е да снима своите дадености срещу доста тлъсти хонорари.Понесе се мълвата, че чаровната нюйоркчанка се издържа благодарение на снимките, които й направиха грандиозна реклама на апетитните задни части.
Фитнес инструкторката обаче твърди, че си е направила белфи, за да накара повече хора да се заемат със спортуване, тъй като усилените тренировки винаги дават перфектни резултати.

За разлика от Джен, която пожъна сериозна популярност със своето белфи, Джъстин Бийбър отнесе цял куп критики. Стигна се до там, че Бийбър изтри снимката от профила си и поднесе извинение на феновете си, пише ezine.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.