Така се прави салатата на Николета Лозанова (наистина е идеална за мезе)

0
831

Салатата на Николета Лозанова е доста вкусна, противно на мнението, че моделите хрупат само марули и живеят от въздуха

Днешната рецепта първоначално може да ви шашне, защото наистина звучи малко странно – салатата на Николета Лозанова. Разбира се, това не е нейно хрумване, но плеймейтката бе тази, която я представи в ефир, по време на едно от гостуванията си в кулинарно шоу.

Колкото и да не харесваме Николета (много други пък я харесват), не можем да отречем, че салатата е много вкусна и наистина става отлично мезе за доста питиета. А и съдържа въглехидрати, противно на мнението, че моделите рупали само марули и ябълки.

салата
Може да се води на Николета, но е супер вкусно

Нужните продукти за рецептата за салатата на Николета Лозанова са следните – около половин кило картофи, пет яйца, глава червен лук, стрък праз лук, сока от половин лимон, зехтин, няколко маслини, няколко кисели краставички и щипка черен пипер и сол.

Салатата на водещата на „Папараци“ се приготвя лесно като първо трябва да сварим яйцата и картофите, а след това да ги нарежем на кубчета. Праза го режем на колелца, а червения лук на полумесеци. Идва ред на маслините, които е най-добре да не са с костилка – режем ги на половинки, а краставичките на малки парченца.



Взимаме всички тези вкусотии, слагаме ги в една по-голяма купа и хубаво ги разбъркваме. Овкусяваме с лимона, зехтина, черния пипер и солта, а играта заспива. Остава ни само да си сипем по едно питие, да се изтегнем на хладно пред климатика и, разбира се, да сме обградени от хубави хора за сладки приказки.

Желаем на всички добър апетит и весело послещане на уикенда! А защо не точно със салатата на Николета за довечера?!…

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.