Очаквано чудо се случи днес в България

4
579

Днес в 11:15 часа по време на разкопки в България се появи нещо, което накара събралите се археолози да изпаднат в истински възторг и най-вече проф. Божидар Димитров

Текат разкопки около базиликата в Плиска, където тази година с тържествен водосвет Негово Светейшество БГ патриарх Неофит отбеляза 1150 години от покръстването на българския народ.

В голямата базилика в далечното минало е имало голям кладенец, чиято вода днес бликна дълги години без да се е показвала на повърхността.

Бизнесмен е дал необходимите средства, за да може с помпа водата да бъде източена, а кладенецът почистен, научихме от frognews.bg.

Но това не е всичко. От Петел.БГ развиха темата в следната насока.



Преди много години проф.  Божидар Димитров ходил при баба Ванга.

pliska
Чудото за България се случи в Плиска

Пророчицата предсказала на младия тогава учен, че един ден той ще възстанови 2 църкви, а когато бликне вода при разкопки, това е началото на истинския възход на България.

Днес това пророчество се случи и вече трябва да сме заредени с огромна доза позитивизъм, че е настъпил моментът на очаквания възход на нашата страна.

Наскоро Гал Сасон беше в София, за да проведе своите поредни семинари.

Докато гостува при Гала стана ясно, че от 7 юли 2015 г. планетата Юпитер се е преместила в дома на парите.

Тя ще остане там през следващите 12 месеца, а през настъпващата 2016 година Юпитер ще се премести в дома на кариерата.

Както астрологът Гал Сасон разтълкува тази информация, 24 месеца България ще бъде под позитивното влияние финансовите възможности, нови инвестиции, замогване на целия народ и неговата отлична реализация.

А днес пророчеството на баба Ванга се сбъдна и вече можем да не се тревожим повече.

Базиликата в Плиска е изключително важна не само за българската история, но и за тази на съседните около нас държави, защото там са били  написани всички богослужебни книги, с които е извършено покръстването на  Русия, на Сърбия, на Черна гора, на Молдова и на Румъния.

На 24 юли Руската православна църква почита паметта на младите мъченици Борис и Глеб, чиято майка е от България  – християнка, а тяхната прабаба Света Елена – Олга е покръстила цяла Русия.

сподели бутон

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. А света Олга ,наречена Равноаполстольная ,понеже покръства цяла Русия е племенница на цар Симеон Велики.

    • И каква племенница е на човека с фамилно име „Велики“?! Дъщеря на сестра му или на кобилата му? Хайде холан, както казват тюркските народи, включая и племето на Симеон Богороглу!

      • ааахахахахахах Ханеее, хане… това не е фамилия а прозвище… мале … фамилия вика 😀 Много си начетен 🙂

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.