Проф. Юлиан Вучков нанесе тежък удар на Мермерски

0
356

Мермерски започнал пръв войната, която развали приятелството им

Устатият проф. Юлиан Вучков нанесе тежък удар върху лечителя проф. Христо Мермерски.

Двамата кръстосаха шпаги в резултат, на което се стигна до изключително грозен скандал.
Причината за разпрата стана проф. Мермерски, който публикува статия, в която по най-безцеремонен начин нарече проф. Юлиан Вучков „завистлив циник, злобен и отмъстителен човек”.

Мермерски започнал пръв войната, която развали приятелството им
Мермерски започнал пръв войната, която развали приятелството им

Изглежда това бе краят на дългогодишното приятелство между проф. Юлиан Вучков и лечителя Мермерски.
Вестник „Уикенд” издава, че дългогодишното им приятелство отдавна било започнало да се покопава покрай общата им работа в „Евроком”. Напрежението помежду им сякаш се покачвало с всеки изминал ден.

Дори и най-големите почитатели на Мермерски са разтърсени от махленския тон, с който подхожда към колегата си, още повече предвид дългогодишното им приятелство.
На свой ред проф. Юлиан Вучков не остана длъжен и също нанесе доста тежък удар по Мермерски, заявявайки, че категорично отказва да влиза в спор със „съмнителен тип като него”, пише pik.bg.



Така и не става ясно обаче защо е нараснало напрежението между Вучков и Мермерски, което както е очевидно, е подкопало сериозно основите на дългогодишното им приятелство.
Колегите им от „Евроком” също са възмутени от начина, по който уреждат споровете си двамата мъже, които са на преклонна възраст и би трябвало да дават пример на младото поколение.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.