Седмичен хороскоп за 27 Юли – 3 Август 2015 г. – Част 2

0
460

Вашият седмичен хороскоп за 27 Юли – 3 Август 2015 г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп би било добре да си напомните, че различните хора виждат света по различен начин. Дори и за вас дадено действие да изглежда като възможно най-логичното в настоящата ситуация, напълно възможно е то дори да не е минало през ума на вашия партньор.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Представителите на зодия Скорпион ги очаква една объркваща седмица, особено в сферата на бизнеса и практическите дела. Блестящите възможности ще са все така очевидни, но начинът на мислене може да ви попречи да ги забележите. Не вземайте прибързани решения и не се отчайвайте – Звездите са все така благоприятно настроени към вас.

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп ще бъдете обзети от желанието да откривате и изпитвате нови неща. Очаква ви седмица, изпълнена с мечти, през която ще се носите високо из облаците. Постарайте се обаче да не изпускате юздите на реалността – колкото и увлекателни да са бляновете ви, те си остават ефимерни .

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!



КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Идните седем дни може да поставят не малко Козирози в емоционално неловки ситуации. Въпреки всичко, тези положения трябва да бъдат разрешени на място. Не можете да позволите на подобни събития, да пречат на душевното ви състояние.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настъпващата седмица представителите на знака Водолей ги очакват възможности за горещи емоции. Венера ще ви дари със силата да разпалвате загаснали пламъци с едно щракване на пръстите. Насладете се на момента, но внимавайте да не се опарите.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп ще бъдете податливи на несигурността, витаеща във въздуха напоследък. Ако се чувствате незадоволени от последните резултати на романтичната или бизнес сфера, то може би трябва да преосмислите подхода си към ситуацията. Понякога малките детайли имат най-голямото значение.

Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.