Хит диета против бричове – стопява ги точно за 1 месец

0
840

С тази диета плюс съответната напитка ще свалите бричовете за 4 седмици

Тази хит диета е предназначена точно за топенето на така противните за всяка жена бричове. Ако я спазвате стриктно, от бричовете ви няма да остане следа само след един месец – гарантирано!

Първото, което трябва да знаете, че към диетата върви специална напитка, която се пие по литър и половина всеки ден. Тя се приготвя от сока на два грейпфрута, два портокала и един лимон, изсипани в съответното количество изворна вода.

диета
Тази диета ще стопи бричовете ви изцяло

Може да съхранявате еликсира в хладилника, но гладейте да го изпиете поне на три части, в рамките на няколко часа – предимно половин-един час преди хранене. Що се отнася до самото хранене, то напълно изключете всички мазни и сладки продукти и ястия от менюто си.

За този един месец на трапезата ви трябва да присъства много риба, но нетлъста и огромно количество пресни зеленчуци. Пълнозърнестите храни също са позволени, но в малки количества, както и по 7-9 сурови бадема всяка сутрин.



За закуска може да хапвате по 200 грама нискомаслено кисело мляко с овесени ядки, на обед салата с варени яйца или риба, а вечер отново салата и риба. В краен случай се разрешава по 200 грама филе от пилешко месо, но през ден.

Консумацията на вода е особено важна като трябва всеки ден да изпивате по 2,5 литра отделно от сока от цитруси, който сте си направили. Плодовете не са забранени, но наблегнете повече на цитрусите, както и на тези с ниско съдържание на захар.

Сокът от лимон може да се пие отделно по всяко време на деня, тъй като той е отличен помощник в горенето на мазнините в тялото. Ако почувствате страшен прилив на глад по някое време между основните хранения, спокойно може да го утолите с малко кисело мляко или малка препечена филийка от пълнозърнест хляб с парче домат върху нея. Желаем успех на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.