Древна находка оспорва научните възгледи за човека?

0
305

Необикновена находка, открита в американския щат Невада, оспорва твърденията на официалната наука за историята на човешкия вид на Земята

Въпросната находка е намерена през 1922 г. от известния инженер и геолог Джон Т. Рейд. Тя представлява парче камък, датиращо от геоложкия период триас, върху което ясно се забелязва задната част на вкаменена подметка, по която има следи от конец, както и вдлъбнатина на мястото на петата. Най-шокиращото обаче се оказва възрастта на самата находка – поне 5 милиона години, което противоречи на всички общоприети възгледи за човека.

Джон Т. Рейд отнася вкаменената подметка в Ню Йорк, където я показва на няколко видни учени от престижни университети, които остават изумени, но все пак заявяват, че това е изключителна природна имитация на изкуствено създаден предмет.

Рейд се свързва с аналитичен химик и микрофотограф от института „Рокфелер“, които провеждат серия от изследвания, доказали, че това действително е изкуствено създаден продукт, фосилизирал се през триаса.

находка
Древната находка оспорва научните възгледи за човека



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.