Преслава направи изненадващ коментар за мелето на Слънчев бряг

0
302

По всичко личи, че певицата е доволна от случилото се

Фолк певицата Преслава направи изненадващ коментар за мелето в Слънчев бряг, което бе заформено от охраната й и бившето й гадже Георги Станоев, по-известен като Жоро Бирмата.

Припомняме, че след мелето Бирмата бе задържан в полицейското управление и му бе наложена глоба в размер на петстотин лева.
Преслава твърди, че човек рано или късно разбира, че в любовта няма дребни неща, а нежни вълни, които биха могли да напомнят на другия, че се къпе в море от любов.
Певицата написа всичко това в профила си, допълвайки, че е прекрасно.

По всичко личи, че певицата е доволна от случилото се
По всичко личи, че певицата е доволна от случилото се

Очевидно Преслава е доволна от това, че бившето й гадже изяде сериозни тупаници. Въпреки раздялата им обаче по всичко личи, че тя все още не е безразлична на Бирмата.
Вероятно това е и причината, поради която певицата не престава да предизвиква яда му.

Очевидци коментират, че тя прави всичко възможно да го дразни. Преслава не спира да се навърта около други мъже, когато той е наоколо, за да го накара да ревнува и да се върне при нея, за да му „яде парите”, твърдят запознати.
И докато певицата самодоволно определя боя между охраната й и бившия й приятел като море от любов, то други са на мнение, че това е чиста проба излагация, пише Блиц.



Едва ли това е единственият начин, по който двама интелигентни човека биха могли да решат проблемите помежду си, без значение от какво естество са те.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.