Седмичен хороскоп от 1 септември до 7 септември 2014 г. – 1 част

0
248

Вашият седмичен хороскоп (от 1 септември до 7 септември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп  през настоящата седмица може да се позволите малко авантюризъм. Не се притеснявайте, че една погрешна стъпка би провалила всичките ви усилия. Това може да се окаже крачка в правилната посока, разкриваща нови хоризонти и неподозирани възможности. Ако деликатно избягвате или просто забравите конфликтните теми, ще се окажете в много по-изгодна позиция. През уикенда оставете нещата да се случват и всичко ще бъде наред, отдайте се на релакс.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) През тази седмица няма нужда от дългосрочни планове и грижи за бъдещето. Живейте за мига и го направете възможно най-вълнуващ. Бъдете активната страна в общуването, сега околните може да ви помогнат в реализацията на вашите творческите замисли. Изключително благоприятна промяна се очаква във финансовата сфера и може да си позволите нещо повече от обикновена почивка през уикенда.

 хороскоп
седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Важно е да разберете, какво замислят околните, защото през настоящата седмица то може да не съвпада с вашите планове и възгледи за живота. Някой може да се изпречи на пътя ви, така че не се отпускайте. Трябва да настигнете и задминете конкуренцията. Уикенда посветете на активен отдих и не се тревожете за емоциите наоколо, те са просто буря в чаша вода.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп вътрешният ви глас през настоящата седмица може повече да мълчи, вместо да подсказва правилните решения. При необходимост потърсете съвет, но се опитайте да намерите точните хора за това. В някои ситуации ще трябва да демонстрирате усърдие и лоялност. Проявете гъвкавост и оставете събитията просто да се случват. Всичко си идва на мястото, а през почивните дни в личните отношения ви очаква радостна изненада.ЛЪВ (23 юли – 22 август) Тези дни лесно може да откриете и поправите чуждите грешки, само не очаквайте да ви благодарят. Някои едва ли ще оценят жеста, така че през настоящата седмица не си струва да подчертавате своите заслуги и постижения. Бъдете благоразумни и редувайте работата с почивка. Уикендът е време за неочаквани срещи. Може да откриете интересни хора и приятели, с които не сте общували сякаш сто години. Споделете радостта от простите неща в живота!

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица обещава много прекрасни възможности за творчество и личностно израстване. Просто не подминавайте интересните предложения и не се бойте да започнете нещо, което никога не сте правили. Имате шанс да постигнете удивителни резултати в съвсем нова сфера. Вие сте толерантни и миролюбиви, но не трябва да позволявате някой да си присвоява вашите успехи.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.