Седмичен хороскоп от 1 септември до 7 септември 2014 г. – 2 част

0
300

Вашият седмичен хороскоп (от 1 септември до 7 септември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп за тази седмица не се очакват нови запознанства и кардинални промени. Предоставя ви се възможност да анализирате съществуващата информация и да общувате повече с любимите хора. Необичайният прилив на енергия през следващите дни вероятно ще ви подтикне към необмислени действия. Опитайте се да не правите по няколко неща наведнъж и не гонете вятъра. Имате шанс да постигнете много, а освен похвали и аплодисменти, успехът ще има адекватно финансово измерение.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Тези дни може да почувствате умора и апатия, но не се тревожете. Трябва малко да отдъхнете и вашата неудържима енергия ще се прояви отново. През настоящата седмица всяко обстоятелство може да обърнете в своя полза. Не се стеснявайте от вниманието към своята личност и работа, вие ще бъдете оценени по достойнство. Споделете успеха с най-близките хора!

 хороскоп
седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Сега не е най-подходящото време за промени, затова през настоящата седмица се препоръчва да останете верни на себе си и своя стил. Обикновено новото е добре забравено старо, особено в модата и вместо да харчите излишно, извадете нещо елегантно и стилно от гардероба. Имате основателни причини да демонстрирате увереност при всички срещи с нови и стари приятели, които ви очакват през уикенда!

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп от началото на настоящата седмица се очаква период на растеж и изграждане на нов тип взаимоотношения в професионалната сфера. Може да получите изкушаващо предложение за промяна на позицията или нова работа. Времето е благоприятно за пътуване – не пропускайте да посетите места, където никога не сте били и хора, с които е удоволствие да се общува.



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Предизвикателството на настоящата седмица са множеството професионални задачи. Вземете нещата в свои ръце и няма съмнение, че проблемите ще се разрешат бързо и успешно. Така ще ви остане повече време за личен живот, творчество или духовно самоусъвършенстване. Стъпвайки здраво на земята, постарайте се да гледате на живота трезво и мъдро. Докажете себе си!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп не трябва да се противопоставяте на своите желания, а да ги изпълнявате. Настоящата седмица е благоприятна за осъществяване на добре замислени планове. Вие може да намерите надеждни партньори, инвеститори или спонсори. Не е нужно да отлагате взетите решенията, но при при известни условия. Разумните разходи ви осигуряват финансова стабилност.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.