Хит диетата на „ангела“ Миранда Кер – няма начин да не отслабнеш

0
540

Миранда Кер разкрива своята диета, която спазва от години и е просто перфектна

Миранда Кер – кой не знае този наистина удивителен „ангел“ на Виктория Сикретс, който пленява само с появата си?! Да, тя определено е една от най-големите красавици на света, но това не й е само природна даденост. Изисква всекидневни грижи и отдаденост.

Миранда Кер разкрива своята диета и начин на хранене, които спазва от години и твърди, че ако ги следваш, няма начин да не отслабнеш. Като я гледаме, има защо да й вярваме. Първо обаче ще кажем, че основното, което Миранда Кер винаги повтаря на последователите си, е да спортуват.

Миранда Кер
Миранда Кер пие също много вода и чай без захар

Без значение какво и къде – дали във фитнеса, или у дома, но трябва да имате поне 40-50 минути тренировка и интензивни кардио упражнения на ден, поне 4 пъти седмично, а най-добре 5. През останалите 2 дни тялото има нужда от почивка и затова му я осигурете.

Колкото до храната, Миранда Кер признава, че си позволява дори пълнозърнест хляб или сухари – по веднъж на ден, малка филийка. Единственото, което напълно изключва от живота си, това е сладкото, съдържащо бяла захар. Нуждата си от сладко тя винаги задоволява с плодове – пресни или сушени.



Всяка сутрин пие по чаша топла вода с лимон и малко мед вътре, а закусва кисело мляко с овесени или други ядки чак един час по-късно. През деня има още три хранения, като обядът и вечерята се състоят от салата с риба или около 200 грама постно пилешко месо на скара, а следобедната закуска обикновено е шепа бадеми или плод.

Този режим на Миранда Кер – казва му режим, защото диета звучи като даден период от време, а за нея това е ежедневие от години, дава отлични резултати, просто човек трябва да му свикне веднъж. После вече е лесно.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.