Хороскоп за месец август за зодии от Овен до Дева

0
901

Ето какво още очаква представителите на 12-те зодии през прекрасния летен месец август.  Изпълнен с плажни страсти и със слънчеви емоции

Хороскоп по зодии за месец  август

Представителите на зодия Овен да се подготвят за ново приключение и пътешествие в чужбина.

Това предизвикателство ще ви донесе нови запознанства, а защо не и откриване на вашата сродна душа, ако в момента сте самотни. Особено силен е периодът ви в средата на месец август, когато съдбата ще ви поднесе изключително любопитна изненада.

Ако сте зодия Телец, то месец август ще ви докаже, че лятото е времето на промяната. За радост, колкото и събитията да ви плашат, всичко ще се подреди във ваша полза. А вие ще бъдете много щастливи от настъпилите промени. Затова астролозите ви съветват да не се вторачвате много в детайлите. Гледайте по-философски на живота, защото само така ще се насладите на лятото.

За зодия Близнаци месец август е свързан с появата на човек, когото сте оставили във вашето минало. Това леко ви притеснява, но съдбата отново ще бъде благосклонна към вас. Само по този начин ще успеете да изясните пред себе си какво е мястото на този човек в живота ви. И ще можете с ясно съзнание и сърце да поемете курс към безоблачното ви бъдеще.



Ако сте представител на зодия Рак, месец август започва с промени на работното ви място. Всички притеснения, които имате около смяната на бизнеса ви, трябва да оставите зад гърба си. Тази промяна е съдбовно предопределена. Вярвайте в своите способности и ще докажете, че вие сте точният човек за това работно място. Не подминавайте с лека ръка и новите запознанства. Съдбата ви е отредила и лек летен флирт, за да разпуснете напрежението.

За зодия Лъв месец август е времето за равносметка и оценка на хората в обкръжението ви. Необходимо е да обърнете внимание на човек, който се чувства пренебрегнат от вас. Замислете се върху това, тъй като можете да изгубите ценен за вас човек. А иначе, летният месец ще ви донесе едно любопитно пътуване, което ще ви запознае с нови и интересни хора.

Ако сте представител на зодия Дева, то месец август ви е подготвил истинска любовна изненада. Предстои ви да се запознаете с вашата половинка. Но трябва да бъдете достатъчно търпеливи, тъй като има още малко време докато принцът на бял кон или принцесата от вашите сънища се появи наяве. Вашият момент е във втората половина на месеца.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.