Как да привлечем вниманието на мъжете според зодиака (II част)

0
271

Всяка зодия има своите предпочитания

Във втората част ще ви разкрием предпочитанията на останалата част от зодиака.

Както вече ви казахме, всеки един представител от зодиака се впечатлява от различни неща. Ако искате да знаете как да привлечете вниманието на вашата любов, то следващите редове ще са ви от голяма полза:

ВЕЗНИ
Представителите на тази зодия се впечатляват от чувството за мярка и хармонията. Всеки джентълмен от зодиака и най-вече тези, родени под знака Везни се впечатляват от красотата, шармантността, изисканите маниери, жизнелюбието и не на последно място оптимизма. Индивидуалността е сред най-високо ценените качества. Те обожават дамата до тях да носи обувки с токчета.

Всяка зодия има своите предпочитания
Всяка зодия има своите предпочитания

СКОРПИОН
Мъжът скорпион не се впечатлява толкова много от външността, колкото от качествата ви. Неговото внимание може да бъде привлечено с лека загадъчност и разбира се красота. Поддържайте винаги живо огънчето на ревността. Това, което обожава е да вижда малка издайническа част от бельото ви, която изнича изпод дрехите.



СТРЕЛЕЦ
Представителите на този знак от зодиака държат дрехите да бъдат представителни. Впечатлява се от вносни дрехи, а обувките винаги трябва да са на висок ток.
От особена важност за тях са и аксесоарите. Ако не можете да си позволите скъпо облекло, то трябва да си купите поне малък аксесоар като шнола или портмоне от известен моден дизайнер.

КОЗИРОГ
Тези мъже харесват класическия стил на обличане, но знайте, че предпочитат костюмите с пола, а не тези с панталон.
Те не толерират разголените крака, така че дори и в горещините е добре да сте с чорапогащник.
Хубавото е, че са верни на половинките си, но пък имат и своите лоши страни като например това, че не харесват проявата на бурни чувства на публично място.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите си падат по дизайнерските хрумки. Те ще се впечатлят, ако отидете на среща в открояващо се облекло, което току-що е слязло от модния подиум.
Тяхното кредо са нестандартните идеи. Трябва да сте различни всеки ден и да се отличавате рязко от останалите дами.

РИБИ
Сред качествата, които Водолеите ценят, е фантазията. Те са чувствени и романтични и се впечатляват особено много от празници, дори и без повод. Не остават равнодушни към полупрозрачните блузки. Обонянието им, е особено изострено, така че ще е добре да се поинтересувате предварително какви аромати харесва, пише zodiite.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.