Рисунки на извънземни в индийска пещера?

0
304

В пещера в Индия случайно бяха открити няколко много древни скални рисунки, предизвикали истинска сензация заради изобразените на тях мистериозни същества, които според някои са извънземни

Скалните изображения, открити в пещера, отдалечена на 130 км от индийския град Райпур, щата Чхатисгарх, са на възраст от поне 10 хилядолетия и изумяват специалистите с наситеността и свежестта на цветовете си, макар че от създаването им са изминали много хилядолетия. Самите тайнствени същества, които мнозина оприличават на извънземни, са изобразени без лица и с предмети, приличащи на оръжия, а на някои от изображенията те са облечени в нещо като скафандри.

Откритите в индийската пещера рисунки на предполагаеми извънземни същества може би имат връзка с една разпространена в района легенда, разказваща за някакви загадъчни създания – т.нар. рохела. Последните са описвани като създания с нисък ръст, появили се един ден от небесата в летящи кръгли кораби и похитили част от жителите на местните села, които не се завърнали обратно при семействата си.

Находката е толкова необичайна, че е потърсена помощта на Индийската агенция за космически изследвания, която също да се произнесе по случая с предполагаемите извънземни.

извънземни
Рисунките може би изобразяват извънземни същества



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.